Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Προεκλογική συγκέντρωση των «Ανοιχτών Οριζόντων» στο Αμύνταιο…



Το όραμα μας το αγκαλιάσατε όλοι.
Το έργο μας το βλέπετε.
Τα σχέδια μας για τη νέα πενταετία σας παρουσιάσαμε και αναλύσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο.


Δεν υπάρχει λόγος να αναλωθούμε σε ανούσιες φιέστες.
  Με συνείδηση της εποχής που ζούμε οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μόνον μια κεντρική προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ώρα 8:30 στην πλατεία Αγοράς στο Αμύνταιο.
Συνεπείς στις αρχές και το ήθος μας, τα έξοδα που απαιτούνται για τις  άλλες δυο προεκλογικές ομιλίες, Αετού και Φιλώτα, τα διαθέτουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας.

5 σχόλια:

  1. Για ποιες ανούσιες φιέστες μιλάει; αυτοί μόνο είχαν πυροτεχνήματα. Ανούσια φιέστα δεν είναι και το υδροπλάνο που κόστισε 50000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τα απο τους μπουφεδες , τις κροτιδες και τα βεγκαλικα θυμηθηκαμε κ το κοινονικο παντοπολειο....!ευγε δημαρχε. ειδες οτι δεν σου βγαινουν τα κουκια και σκεφτηκες οτι καπιοι συνδημοτες μας εχουν αναγκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο τον,εαυτο τον εαυτο του κοιτάει ο Θεοδωρίδη, την οικονομία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως δεν λεει τα ασυστολα ψεματα του μουφακου
    ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ρε μαυρισατε τον γκωτη?προεδρος Φιλωτα μονο 325?ολη μερα με την φορμα εργασιας ετρεχε για το χωριο του....!Αδικο....αλλα και δικαιωση καποιων. πολυ παπαγαλία ο ιδιος αλλα και ο γιος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.