Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κεντρική Ομιλία του συνδυασμού «Ανοιχτοί ορίζοντες» στο Αμύνταιο… (BINTEO)



  Στην Πλατεία Αγοράς του Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Μάκη Ιωσηφίδη, εν όψει της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Αμυνταίου.

  Ο Μάκης Ιωσηφίδης εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους που έχουν θέσει οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη νέα θητεία και τόνισε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης.



  «Την Κυριακή, 25 Μαΐου αναμετρώνται το χθες με το αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να τονίσει την ανυπαρξία προγράμματος των πολιτικών μας αντιπάλων και τις στοχευμένες παρεμβάσεις που έχουν παρουσιάσει οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

  Με το τεράστιο έργο μας και τις καινοτόμες ιδέες για τη νέα δημοτική περίοδο είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι για την τελική νίκη!




10 σχόλια:

  1. Φαε τη σκονη του Μακη μουφακο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωσηφίδη σαν ξένος ήρθες και έφτασε επιτέλους η ώρα σαν ξένος να φύγεις
      άντε γειά

      Διαγραφή
  2. αν την ετρωγε δεν θα τρεναριζε την ομιλια μια ωρα παραπισω μηπως παει κανενας παραπανω.αληθεια βεγγαλικα γιατι δεν ειχε χτες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ , ΠΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΟΥ 2012 , ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΚΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31 ΜΑΙΟΥ 2014 ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...
    Ε ΡΕ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πια σκονη ρε λεβεντη που τον ειδες τον κοσμο,καλα που εχει δωση εντολη ο Σεβαχ στους πολυτεκνους και ηταν εκει και ειχε παιδακια αλλιως τρεις και ο κουκος θα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε το μισο κοσμο που ειχε ο θεοδωριδης δεν εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιανού την σκόνη; του air bahal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελα τωρα..πραγματικα π ιστευεις αυτα τα ηρωικα που γραφεις???Η κανεις πληρωμενη βαρδια στο πληκτρολογιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.18 ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.