Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμυνταίου έκλεισε παράνομα την Δημοτική Ενότητα Νυμφαίου…  Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμυνταίου με γραπτή απόφασή του στις 22 Μαΐου 2014, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, έκλεισε παράνομα την Δημοτική Ενότητα Νυμφαίου και μετέθεσε τον Γραμματέα της στο Αμύνταιο.
  Προφανής στόχος του είναι να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους και να εκβιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
  Έτσι:
 

1. Καταπάτησε βάναυσα τον Νόμο,
2. Φανέρωσε ωμά στους δημότες Αμυνταίου το πραγματικό πρόσωπό του,
3. Αποκάλυψε την απελπισία του,
4. Εξόργισε όλους τους δημότες Νυμφαίου, ακόμη και όλους όσοι είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του και όσοι (μόνον 70) τον ψήφισαν στον α΄ γύρο.
Σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 ο απερχόμενος Δήμαρχος εξαναγκάσθηκε να ανακαλέσει ντροπιασμένος την παράνομη απόφασή του αφού του επεσήμαναν τις συνέπειες οι αρμόδιες Υπηρεσίες, οι δικηγόροι του και οι Αντιδήμαρχοί του.
Τέτοιον Δήμαρχο χρειάζεται ο Δήμος Αμυνταίου; Τώρα πια κανείς δημότης δεν μπορεί να δηλώσει άγνοια. Ο καθένας και η καθεμιά αναλαμβάνει την ευθύνη. Κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ή την κάλπη.
Για το συνδυασμό:
“ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.