Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Γοργόνα εμφανίσθηκε στο Αμύνταιο! «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος» ρώτησε τους περαστικούς!!!



Σάλος με τη νέα αποκάλυψη του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά οι γοργόνες δεν είναι μόνο στα παραμύθια!

  Παγκόσμιο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας έχει προκαλέσει το γεγονός της εμφάνισης μιας πανέμορφης γοργόνας, μάλιστα, καλά διαβάσατε, γοργόνας, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Αμυνταίου, μετά την σημερινή βροχόπτωση.


  Το γεγονός καταγράφηκε επί της –γνωστής πλέον οδού Ε. Βενιζέλου– στο κέντρο της πόλης του Αμυνταίου.

  Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ, οι πέντε εγκλωβισμένοι στο ΙΧ αυτοκίνητο που έντρομοι εγκατέλειψαν, δήλωσαν στην κάμερα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ότι δίπλα τους εμφανίσθηκε μια γοργόνα μήκους περίπου 2,5 μέτρων και τους ρώτησε αν «ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος»!!!

  Το μυθικό αυτό πλάσμα, το οποίο έχει μορφή γυναίκας και ψαριού (με κορμό, χέρια και κεφάλι, από τη μέση και πάνω), μετά την εμφάνιση του στο Αμύνταιο έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, χιλιάδες οπαδοί των πάσης φύσεως ανεξήγητων μυστηρίων, καθώς και ειδικοί επιστήμονες από όλο τον πλανήτη με επικεφαλής τον Διευθυντή του Εθνικού Ωκεανογραφικού Κέντρου της Μεγάλης Βρετανίας, αναμένεται να επισκεφτούν το Αμύνταιο και με την χρήση ειδικού σόναρ θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το θρυλούμενο πλάσμα.

  Στο ρεπορτάζ που κάναμε στον χώρο του συμβάντος, ο κάτοικος της περιοχής Χ.Χ. ο οποίος με βατραχοπέδιλα και ψαροντούφεκο προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του από τα απόνερα, μας δήλωσε: Γ@@@ μ@@@@@@ και σ@@@@@ π@@@@@@ γ@@@@ τ@@  π@@@@@@@....

16 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟ;;;
    ΟΛΟ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑ...
    ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.
    Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ;;;;;
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ.
    ΜΗ ΤΗ ΒΑΡΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας που οι 3 τελευταίοι δήμαρχοι αν υπάρχει έστω και 1 φρεάτιο ομβρίων σε ολόκληρο το νότιο Αμύνταιο και γιατί δεν έφτιαξα σε 15 χρόνια ουτε 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο λέει: "(με κορμό, χέρια και κεφάλι, από τη μέση και πάνω), "

    Φτου γαμώτο, μ***ί δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες ο Μάκης, σας έφερε και τουριστική ατραξιόν!! Αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΑ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν υπαρξει καπιοσ που να μην ειναι λαμογιο ασ κατεβει μπασ κ κανουν κτ για το αμυνταιο κ ολα τα περιχορο αυτοι δεν εχουν ελπιδα πλεον οπιοσ τουσ ψιφισει 8α για ακομα μια φορα λαθωσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσυ με τέτοια ορθογραφία θα τα έκανες σωστά ε;

      Αντέ και δεν πήγες σχολείο, τουλάχιστον ένα σίγμα τελικό θα το ήξερες...

      Διαγραφή
  8. Όταν πρέπει να καθαρίζονται τα φρεάτια που υπάρχουν,αυτοί τρώνε τσάμπα σουβλάκια στις κάθε είδους εκδηλώσεις.Τι έιναι καλύτερο από το να γράφεις τους δημότες στα αρχ.... σου και μάλιστα τρώγοντας και πίνοντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το συγουρο είναι οτι ο ΔΗΜΟΣ μας και ιδιαίτερα ο δήμαρχος και οι "πετυχημένοι" συνεργάτες του,τα πέτυχαν όλα.Εφυγαν:η ταμειακή υπηρεσία της ΔΕΗ,η ΕΦΟΡΙΑ,το ΙΚΑ,έκλεισε το γυμνάσιο Βαρικου,κλείνουν,η υποβαθμίζονται σχολεία,σε λίγο δεν θα λειτουργεί το τεχνικό Λύκειο,κλείνει το στρατόπεδο!Μας έφεραν όμως πισίνες,βλέπετε είναι κάποιοι που δεν θα κάνουν μπάνια στην θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και για το μνημόνιο την τρόικα και το φαγοπότι τόσων ετών σε δήμους και κεντρική διήγηση φταίει ο Δήμαρχος. Ρε θα μας τρελάνετε.

      Διαγραφή
    2. όχι, αυτός δεν φταίει για το φαγοπότι τόσων ετών σε δήμους και κεντρική διοίκηση (διήγηση το έγραψες αλλά τέλος πάντων).
      Φταίει όμως για το φαγοπότι των τελευταίων ετών!

      Διαγραφή
    3. Άρες μάρες κουκουνάρες και λόγια του αέρα. Ευτυχώς που λόγο της διαχείρισης της τελευταίας διετίας ο δήμος ξεχρέωσε για πρώτη φορά χρέη ετών, είναι καλοπληρωτής, έβαλε στη θέση του τρωκτικά που νέμονταν δημοτική περιουσία χωρίς να πληρώνουν νοίκια, έβαλε τάξη στην τηλεθέρμανση για να πληρώσουν και κάποιοι έξυπνοι που το "ξεχνούσαν", και έπαψε να κάνει μόνο μελέτες και γίνανε κάποια έργα. Επίσης σε αυτήν την τριετία υπάρχει επίτροπος ελεγκτικού συνεδρίου και "διαύγεια" οπότε το φαγοπότι είναι και αντικειμενικά δύσκολο να γίνει. Αλλά μάλλον κρίνεις από την εμπειρία των προηγούμενων ετών όπου ξοδεύτηκαν μόνο για μελέτες γύρο στο ένα εκατομμύριο και το μόνο που μπόρεσαν να εντάξουν ήταν μία ύδρευση 5 εκατομμυρίων. Και να μην αναφερθώ σε επιστροφές χρημάτων από την ΔΕΤΕΠΑ χωρίς λόγο και αιτία σε επιλεγμένους καταναλωτές. Αυτά εννοούσε και ο φίλος όταν αναφερόταν σε "διήγηση" γιατί όσα γίνονταν ήταν "ανεκδιήγητα" και δεν ήταν σε κεντρικό επίπεδο μόνο αλλά δυστυχώς σε τοπικό με τις πλάτες του βαθέως ΠΑΣΟΚ και της βαθιάς ΝΔ.

      Διαγραφή
  10. ΔΕΣ ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ...
    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ.... ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ...΄΄ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ΄΄ ΛΕΕΙ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΜΠΡΩΧΝΑΝΕ ΤΟ DATSUN. ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
    ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρυση αυγη να βαλουνε μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.