Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η Ελλάδα αλλάζει! …Νομίζεις;



(Γράφει ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)
  Όλα αυτά ρε γαμώτο που κατέστρεψαν την χώρα, παραμένουν ίδια. Βέβαια, όταν εκλέγεις αυτούς που την κατέστρεψαν για να την διορθώσουν, τι περιμένεις;
  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Σίμος Κεδίκογλου γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεδίκογλου.
  
 Υφυπουργός Παιδείας και ΘρησκευμάτωνΣυμεών Κεδίκογλου, ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου και ξάδελφος του Σίμου Κεδίκογλου.
  Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.
  Υπουργός ΝαυτιλίαςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
  Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ΆμυναςΦώφη Γεννηματά: Κόρη του βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Γεννηματά.
  Υφυπουργός Δημόσιας ΡαδιοτηλεόρασηςΠαντελής Καψής, γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδελφός του Μανώλη Καψή, στελέχους του Μέγκα.
  Υπουργός τουρισμούΌλγα Κεφαλογιάννη,  κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, ο οποίος καταδικάστηκε τελεσίδικα για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών(!) και της Ελένης Βαρδινογιάννη, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και αδελφή του βουλευτή Ρεθύμνου, Παύλου Βαρδινογιάννη.
  Υφυπουργός ΥγείαςΖέτα Μακρή, κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Μιχάλη Μακρή.
  Υπουργός ΕπικρατείαςΔημήτρης Σταμάτης, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Γιώργου Σταμάτη.
  Υπουργός Πολιτισμού και ΑθλητισμούΠάνος Παναγιωτόπουλος, γαμπρός του βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ και της ΝΔ, Αθανάσιου Τσαλδάρη (που ήταν με τη σειρά του τέκνο του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Τσαλδάρη).
  Υφυπουργός Εθνικής ΆμυναςΑθανάσιος Δαβάκης: συγγενής των βουλευτών της ΕΡΕ και της Ν.Δ., Δημητρίου και Ιωάννη Δαβάκη
  Και συ μου θέλεις με σκατά να φτιαχτεί τούρτα…

6 σχόλια:

  1. "Και συ μου θέλεις με σκατά να φτιαχτεί τούρτα… "

    μια φράση, όλη η πολιτική ιστορία της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε και ο "πετυχημένος εργολάβος" και "πολύ πτυχιούχος" δήμαρχος ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ,να θέλει να δημιούργησε κάποια δική του δυναστεία δημάρχων,μιας και έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά σου λέει ο 12:22 μ.μ.
      Γιατί ανακατεύεις τα θέματα;
      Βέβαια και ο 12:22 μ.μ. με τον πολιτισμό τα έχει τσουγκρίσει...

      Διαγραφή
  3. τι ανακατευεις ρε ηλιθιε τα θεματα?????η δυναστεια που εχει εγκαθιδρυσει ο στοκος στο εσωτερικο της κεφαλης σου δεν βγαινει ουτε με εγχειρηση ουτε με χημειοθεραπεια....καρκινωματα της κοινωνιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαημενούλικο θυμώνεις πολύ, το ξέρω ότι δεν φταις εσυ για το προ΄βλημα που έχεις, το δικ'ο σου πρόβλημα δεν θέλει εγχείρηση πίστεψέ με, για να γίνεις τελείως καλά, θα πέσεις σε χειμερία νάρκη,όπως μερικά ζώα, θα ξυπνήσεις μετα τις εκλογές του χρόνου, θα υποστείς ένα σοβαρό σοκ από τα αποτελέσματα που θα μάθεις και θα γίνεις τελείως καλά , περαστικά σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.