Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Νυμφαίο: Ζητάμε συγνώμη από τους επισκέπτες και τους φίλους μας…



  Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νυμφαίου, το Τοπικό Συμβούλιο και oι κάτοικοι του Νυμφαίου ζητούνε συγγνώμη από τους επισκέπτες και τους φίλους του Νυμφαίου, διότι παρά τις έντονες πιέσεις προς τον Δήμο Αμυνταίου, το Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας και Λαογραφίας, τα άλογα ιππασίας - περιπάτου και η υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται εκτός λειτουργίας από 1 Οκτωβρίου 2012!



Νυμφαίον, 21 Μαρτίου 2013

8 σχόλια:

  1. Αυτή είναι τελικά η αναβάθμιση του Νυμφαίου,αυτού υπέροχου τουριστικού προορισμού!Μπράβο στον δήμο και τον κ.δήμαρχο Αμυνταίου.Έφεραν το Νυμφαίο,την Ιστορική Έδρα του δήμου Αμυνταίου,στο επίπεδο που ονειρεύονταν.Το πέτυχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑ ΟΙ ΝΕΒΕΣΚΙΩΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ; ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επισκέπτομαι το Νυμφαίο πολλά χρόνια όπως και εφέτος. Εφέτος το επισκέφθηκα Χριστούγεννα και απογοητεύτηκα.
    Οι υπεύθυνοι πρέπει τρέξουν γρήγορα για να προλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι συγνωμη βρε παιδια,πως καταντησατε το Νυμφαιο?τα παιδια που εχουν επενδυσει σε τουτο τον τοπο,πως θα τα βγαλουν περα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν επένδησαν ί ,περιμένουν από το κράος/δήμο να επενδύσει για αυτούς .

      Διαγραφή
  5. ΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΝΩ ΤΕΜΠΕΛΗ 6.55ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν αυτή η ανακοίνωση είναι πολύ έντεχνα αναρτημένη. Καταρχήν σε μία γρήγορη ανασκόπηση, προεκλογικά, το «deal» του νυν και πρώην προέδρου με τον κ. Δήμαρχο ήταν άξιο θαυμασμού και ζηλευτό σε όλο τον κάμπο του Αμυνταίου. Βλέπεται οι ετεροδημότες του Νυμφαίου πάνε πακέτο και το ξέρουν όλοι αυτό. Τώρα λοιπόν, εν μέσω κρίσης και αφού η μία πλευρά δεν είναι 100% ευχαριστημένη, βγάζει την ανακοίνωση προς επίδοξους μνηστήρες (βλέπε Φίστα, Θεοδωρίδη και όποιος άλλος προκύψει) αλλά δεν κλείνει την πόρτα εντελώς και στον κ. Ιωσηφίδη γιατί η ανακοίνωση είναι προς τους «επισκέπτες» του Νυμφαίου. Και διερωτώμαι τώρα εγώ, το χωριατάκι του κάμπου., γιατί κ. Παπαδόπουλε επιλέξατε μόνο την ηλεκτρονική έκδοση του Περισκόπιου να προβείτε σε αυτή την ανακοίνωση, του οποίου η εμβέλεια (χωρίς να το υποτιμώ) αλλά και το τοπικό αναγνωστικό κοινό κυρίως, δεν περιλαμβάνει τους χιλιάδες επισκέπτες ανά το πανελλήνιο που επισκέπτονται το Νυμφαίο; Πολύ φοβάμαι ότι οι επόμενες εκλογές, αν δεν αλλάξει κάτι και η κρίση συνεχίσει να φέρνει την ανέχεια, θα κριθούν στα δούνε και λαβείν , και όχι μόνο με «πακέτα» όπως οι ετεροδημότες του Νυμφαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poli kala na pa8oyn giati anebasan poli cila ton amane

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.