Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Να παραιτηθούν οι αιρετοί της Δυτικής Μακεδονίας…



Πρόταση του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου...
  Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, το Αθηναϊκό κράτος κώφευσε στις αντιδράσεις του λαού της Δυτικής Μακεδονίας για το πανεπιστήμιο και το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».
  Οι τεκμηριωμένες προτάσεις μας, οι παραστάσεις μας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, οι μαζικές αντιδράσεις των πολιτών δε συγκίνησαν κανέναν.

  Η συρρίκνωση του ΤΕΙ και η κατάργηση του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δε μας αφήνει περιθώρια αντιδράσεων πια, παρά μόνο ένα. Την παραίτησή μας, από τους θεσμικούς φορείς στους οποίους συμμετέχουμε. Γι’ αυτό προτείνω την παραίτηση του συνόλου των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων στους Δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Εορδαίας, Καστοριάς και Κοζάνης. 
  Την παραίτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του συνόλου των Περιφερειακών Συμβούλων. Την παραίτηση του συνόλου των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας.
  Εφόσον οι συνάδελφοί μου Δήμαρχοι, καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αποδεχτούν την πρότασή μου, πρέπει να λάβουν  άμεσα τη σχετική απόφαση.
  Ας είναι η τελευταία μας αντίδραση για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» και η ελάχιστη προσφορά στη Δυτική Μακεδονία και τους πολίτες της.
  Το άδικο δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο.

3 σχόλια:

  1. Και περιμένεις από τον Ιωσηφίφη να παραιτηθεί καημένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώστε πρώτα σχολή στο Μάκη κι άμα την πάρουν να παραιτηθεί.

      Διαγραφή
  2. Βοσκόπουλε, πρωτος δηλώνεις παραίτηση και μετα ακολουθούν οι άλλοι. Οχι λογια του αέρα, σας βαρεθήκαμε, δεν το πηρατε ακομα χαμπαρι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.