Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Τσίτσο, το λιμάνι φεύγει»…



  Και να που έφτασε η στιγμή, η θηλιά να σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τον λαιμό της Δυτικής Μακεδονίας…

  Την παραίτηση του συνόλου των Βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας, του Περιφερειάρχη και του συνόλου των Περιφερειακών Συμβούλων, των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

  Ένα αίτημα που θα βρει σύμφωνο το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, εφ’ όσον ήταν αυτοί που έως τώρα στήριζαν μετά μανίας την τρικομματική κυβέρνηση και τους «τοποτηρητές των Αθηνών» βουλευτές και που δεν "χτύπησαν ποτέ τους το χέρι στο μαχαίρι"… 
  Καθολική αποδοχή πάντως θα είχε η πρόταση του, μαζί με αυτούς να παραιτηθεί η ίδια η κυβέρνηση που ψήφισε τα μνημόνια και εφάρμοσε τις εντολές της τρόικας, με αποτέλεσμα να εξαθλιώσει έναν ολόκληρο Λαό και ειδικά τους περήφανους Δυτικομακεδόνες

  Το να διατηρείται στην κορυφή η ίδια πολιτική τάξη που οδήγησε στην ανέχεια τον Λαό της, είναι ηθικά δυσάρεστο και πολιτικά προβληματικό. Και η πλήρη απαξίωσή της, είναι ακόμη χειρότερη.

  Τελικά, η κρίση έχει και ένα άλλο καλό: μπορεί να ταρακουνήσει ακόμα και τους πολιτικούς, αναγκάζοντας τους να αλλάξουν. Καμιά φορά, το ζόρι μπορεί να αποδειχθεί καλός σύμβουλος…

ΥΓ.  Μήπως, η διαίσθηση ενός έμπειρου πολιτικού είναι αλάνθαστη; Μήπως πλησιάζει η ώρα των «λαϊκών δικαστηρίων»;;;

4 σχόλια:

  1. Ο κ.Βασκόπουλος ξέχασε την επιστι=ολή προς τον Πρωθυπουργό?Ξέχασε ότι πριν λίγες μέρες,(24-03-2013),συνόδευε τον υπουργό Παιδίας στην Κορυτσά?Δήμαρχε Βοσκόπουλε παραιτήσου όσο είναι καιρός,μήπως και σωθείς,διότι ο φάντασμα Παπαγεωργόπουλου έρχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο γούστο έχει που διάφοροι χρόνια χορεύαν τα νεοφερμένα τραγούδια από τα Σκόπια μπρος σε αγράμματους χωρικούς και τώρα καταγγέλουν ντεμέκ δήθεν και γκιόμπτες ότι έφυγε το Πανεπιστήμιο.
    Αυτό που οι ίδιοι έδιωχναν τόσα χρόνια,μπέγαϊτε γκρτσκο μπέγαϊτε;
    Τώρα που πράγματι μπέγαϊτο τώρα φταίει η ΑΘήνα αλλά οι ίδιοι δε φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ στο Αμίντιο τί μας νοιάζει;
    Και πανεπηστίμιο νάχαμε θα ψάχναμε πΟ κάτω μπας κέχει καμιά ρίζα από βουλγάρηκη εκλησιά ήλι κανά τζαμΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέλε σάϊκες που αμολάνεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.