Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμυνταίου εκπρόσωποι ιδιωτικής εταιρίας;



  Η ανωνυμία είναι «πολύτιμο όπλο», όταν κάποιος πρέπει να πει άφοβα την αλήθεια, να πάει κόντρα στο ρεύμα και να καταγγείλει. Από την άλλη, μπορεί να κρύβει κάθε είδους συναλλαγή, ύβρη και παρανομία


  Στην προκειμένη περίπτωση η επιστολή του (…τα στοιχεία του βρίσκονται στην διάθεση μας) ανώνυμου, απευθύνεται σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αμυνταίου!

  Στο δια ταύτα… Λάβαμε επιστολή, που την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη για την ορθότητα των καταγγελιών του αποστολέα, επειδή κρίνουμε ότι το θέμα είναι σοβαρό (ή τουλάχιστον …εμπεριέχει κάτι τις από λαμογιές της περιόδου των τελευταίων ετών στο Ellada)!!!



ΘΕΜΑ: Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμυνταίου εκπρόσωποι ιδιωτικής εταιρίας;

  "Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθεί σε προσλήψεις ιδιωτικής εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της αρχαιολογίας στο ορυχείο Αμυνταίου-Φιλώτα.

  Από πότε οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι προσλήφθηκαν από την εταιρία στο γραφείο προσλήψεων;

  Πέρα από κάποιος ψήφους υπάρχουν και άλλα ποιο προσωπικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτήν την υστερόβουλη πράξη;

  Τέλος σαν εκπρόσωποι της εταιρίας ας μας απαντήσουν για τα ημερομίσθια, είναι αλήθεια τα 19 ευρώ που ακούγονται";


2 σχόλια:

  1. Μέχρι πρότεινως που είχε τις αρχαιολογικές ανασκαφές η εταιρία "ΓΑΙΑ" συμφερόντων του κ.δημάρχου Αμυνταίου,δεν μίλησε κανένας για τις αιτήσεις που έγιναν,αλλά για την παραλαβή τους από τα γραφεία του δήμου,εξ'ου και το δήμος"ΓΑΙΑΜΥΝΤΑΙΟΥ".Τώρα που πήρε άλλος το έργο κάποιοι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ για τον λόγο ότι δεν μπορούν να βάλλουν τους "δικούς"τους.Μάθαμε όμως ότι από συγκεκριμένο γραφείο του δήμου και της "ΓΑΙΑ",γίνονται τηλέφωνα σε κάποιους να πάνε να κάνουν αιτήσεις και μάλιστα στον δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν το καλοκαίρι έγιναν οι άδικες απολύσεις εργατών από το έργο της ανασκαφής το ΠΑΜΕ ήταν αυτό που έφερε στην επιφάνεια το θέμα της εταιρίας ΓΑΙΑ (συμφερόντων του δημάρχου Ιωσιφίδη).η δυναμική συμπαράσταση του ΠΑΜΕ στο πλευρό των εργαζομένων καπελώθηκε απο την βιντεοσκόπηση και την προβολή ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥ βίντεο που παρουσίασε ο δήμος αμυνταίου λες και είχε καμιά δουλειά με ιδιωτική επιχείρηση...φυσικά και είχε..τελος πάντων καλό είναι ο κόσμος να αρχίσει να προβληματίζεται και να ερευνά την προθέσεις της κάθε δημοτικής αρχής...γιατί και σε προηγούμενες θητείες μόνο ιδιωτικά συμφέροντα υπέρ των κεφαλαιοκρατών της περιοχής 11και όχι μόνο, εξυπηρετούνταν..δεν ανακαλήφθηκε εχθές η Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.