Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Να είστε ευτυχισμένοι. Είναι διαταγή…



  Καταπληκτική ταινία μικρού μήκους (5:11) του Σινάν Τσετίν, που έμμεσα αναφέρεται στην απαγόρευση της Κουρδικής γλώσσας και μουσικής από το Τουρκικό κράτος, αναπαριστώντας ένα αστείο περιστατικό που αφορά ανάλογη απαγόρευση των Κεμαλιστών για την τουρκική μουσική στη δεκαετία του ‘30. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...


  Ονομάζεται «Be Happy. It's an Order». Το περιστατικό διαδραματίζεται στην Ανατολία το 1934.


2 σχόλια:

  1. Παιδιά άρχισε να λειτουργεί και άλλο blogspot με την επονυμία "το βούκινο".Λένε ότι θα είναι ακριβέστερο στην ενημέρωση και ότι θα αναρτεί ολες τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και όλες τις απευθείας αναθέσεις του κ.δημάρχου για τα έργα!Θα βγάλλει λένε και τα έξοδα που έγιναν προς τους ιδιώτες,(δηλαδή προς τους κολλητούς του κ.δημάρχου μας),για τον περισινό αποχιονισμό και θα γραφούν και ονόματα!Ποπο γέλια που θα έχουμε με τα αρπακτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΤΟΣΗ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1934?Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ,Η ΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΠΗΓΕ ΣΥΝΕΦΟ,ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.