Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άγιος Παντελεήμονας: Ολοκληρώθηκαν τα watersports του 16 Φεστιβάλ…


  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα watersports του 16 Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.
  Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Στα watersports παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Wolfgang Hoelscher-Obermaier, ο οποίος κολύμπησε στα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας, συμμετείχε στα αγωνίσματα και απένειμε το βραβείο στο νικητή των αγώνων κολύμβησης. Μαζί του ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κόλκας Παναγιώτης.
  Παράλληλα με τις αθλητικές εκδηλώσεις, πλήθος κόσμου παρακολουθεί καθημερινά το πρόγραμμα του 16 Φεστιβάλ Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αγίου Παντελεήμονα, που πραγματοποιείται στο χώρο του κάμπινγκ Αγίου Παντελεήμονα και συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Το Δ.Σ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.