Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Διαμάχη Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμυνταίου…


 «Θα προβούμε σε μηνύσεις», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας…
  Την αγανάκτηση του για δηλώσεις του Δημάρχου Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, καταθέτει μπροστά στην κάμερα, o πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος.
  Η αφορμή δόθηκε από τα σχόλια του Δημάρχου κατά των Πυροσβεστών, μετά την πρόσφατη πυρκαγιά του προηγούμενου Σαββάτου, σε δασώδη περιοχή της Τ.Κ. Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου.
  Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεόπουλο, τα κακοήθη και τραγελαφικά σχόλια του Δημάρχου Αμυνταίου που ακουστήκαν και κατά το παρελθόν, εναντίων των απλών Πυροσβεστών που δίνουν και την ψυχή τους την ώρα του καθήκοντος, εάν δεν αιτιολογηθούν, η Ένωση Πυροσβεστικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας,  θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…  
ΠΗΓΗ: kozan.gr

9 σχόλια:

  1. Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα δεν εχεις δικιο φιλε, αλλαζονεια ειχαμε συνηθισει απο αλλους. Ενταξει ο Ιωσηφιδης επειδη εχω συνεργαστει μαζι του δουλευει με ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα. Απαιτει απο τους ανθρωπους που πρωτιστως διαχειριζονται σημαντικα θεματα για την ασφαλεια των πολιτων να ειναι σε μεγαλυτερη εγρηγορση απο το μεσο ορο. Αλαζωνες ειναι αυτοι που λαμβανουν μια θεση και μετα κουναν το χερι επειδη κλειθηκαν μα κανουν την δουλεια τους μια φορα το χρονο κατ´εμε, πρεπει να κοιτουν και λιγο την καμπουρα τους και να μην απειλουν σε καθε κριτικη που δεχονται, και ιδιως απο τον κατεξοχην υπευθυνο για τον δημο. Το καταλαβες η να στο πω και ινδιανικα;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΕΞΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, Η ΦΩΤΙΑ ΤΡΕΧΕΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μιλάμε ότι ο κ.δήμαρχος νομίζει ότι είναι μόνοσ του,αν είναι υπεράνω όλων και προσπαθεί να εντυπωσιάζει με διάφορες φαμφάρες και ψέματα.Όλοι είναι μπροστά του δούλοι και λακέδες,(βλέπε Μιχαλάκης-πρόσληψη διμήνου για αποχιονισμό).Γιατί δεν λέιε ότι τον ίδιο το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα ορυχεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει ρε φιλε κανετε κατι επικυνδυνο δεν αμφισβητηται, αλλα οχι και να μη δεχεστε μυγα στο σπαθι σας, το ιδιο εισαστε ολοι η δημοσιοι υπαλληλοι. Χαλαρωσε λιγο.

    Οσο για τα κορακια που σπευσατε να κατηγορησετε παλι, σφηστε λιγο το πληκτρολογιο και πιαστε καμιαμαλτιερα να παιξετε...για να μην πουμε τιποτα αλλο. Καθε αλλο παρα αντικειμενικα σχολια κανετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος, καθωτι πρωτευουσιάνος, μας παιρνάει για πολύ χωριατάκια. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα, νομίζει ότι μας εντυπωσιάζει κάθε φορά που κατηγορεί τους ΑΛΛΟΥΣ. Το σχέδιο πυροπροστασίας για τον ευρύτερο δήμο Αμυνταίου που είναι κύριε Μάκη; ΠΟΥ είναι τα πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πυροσβεστικα ποια εννοεις απο αυτα που παιζει ο σεριφης σε μεγεθος αλατιερας; Ειχε πυροσβεστικα ο δημος και τα πηρε ο Ιωσηφιδης σπιτι του? δεν νομιζω! Αλλοι χτιζαν πολυκατοικιες με λεφτα δημοτων. Αστα αυτα τα ψοφια κυριε ξερολα 2.06, τα σεριφεικα στους ομοιους σου που τους τα λες καθε μερα στο καφενειο και κουναν το κεφαλι καταφικα, αν και δεν καταλαβαινουν λεξη απο οσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκαθεν υπήρχε σχέδιο πολιτικής προστασίας του Δήμου. Μάλιστα πριν την έναρξη της θερινής περιόδου, μετά την συνάντηση των αρμόδιων τοπικών φορέων, με μπροστάρη μάλιστα τον Ιωσηφίδη, όλοι με ανακούφιση δήλωσαν ότι ο Δήμος Αμυνταίου, είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Και αυτό γιατί ο νέος καλλικρατικός δήμος Αμυνταίου ΑΠΕΚΤΗΣΕ από τους λοιπούς πρώην καποδιστριακούς Δήμους δύο ή τρία πυροσβεστικά. Ή λοιπόν είσαι παντελώς άσχετος ή ο Δήμαρχος σε έχει φλομώσει τόσο πολύ στο μπίρι μπίρι που σε έχει αποπροσανατολίσει εντελώς από την πραγματικότητα. ΑΣΧΕΤΕ!!! ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστήρια, αν και εσύ θα ήθελες πολυκατοικίες που δεν έχεις και ούτε που θα αποκτήσεις, ο σερίφης σε φταίει ταλαίπωρε

      Διαγραφή
    2. Ναι φιλε μου δεν ειναι ψεματα ο καθενας θα ζηλευε, μετην καλη εννοια μια καλη ζωη, να κανει περιουσια, να εχει ενα αξιωμα, να ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, για να εχει μια σταθερη δουλεια και να παρεχει στην οικογενεια του τα απαραιτητα, να εχει κανει με τον οδρωτα του πολυκατοικιες.

      ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ αυτους που απεκτησαν περιουσια με απατεωνιες, αυτους που τους ακολουθουν και τους γλυφουν, αυτους που σβηναν κλησεις για να παρουν ψηφους, αυτους που εκβιαζαν κοσμομνα τον καταστρεψουν αν δεν τους ψηφισουν, που χτυπαγαν πορτες τρεις η ωρα μετα τα μεσανυχτα τη νυχτα των εκλογων να τους κανουν ψυχολογικο πολεμο για να τους ψηφισουν.

      ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ τους δημοσιους υπαλληλους που εχουν υφος χιλιων καρδηναλιων και δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους, σπευδουν κατευθειαν ως λεοντες οριωμενοι να κατασπαραξουν τους παντες μολις δεχθουν την πραγματικη κριτικη, θεωροντας πως αν δεν υπηρχαν δεν θα λειτουργουσε η Ελλαδα. Στην πραγματικοτητα αυτοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και αν βουλιαξαμε ειναι γιατι η καθε οικογενεια εδεινε ψηφο σε ενα αχρηστο κομμα, γιατι ειχε προσληφθει ο γιος του ως πυροσβεστης, εφοριακος, συνδικαλιστης και παει λεγοντας.

      Οσο για σενα φιλε 12.41 δειχνεις ξεκαθαρα οτι εισαι μερος αυτου του συστηματος το οποιο ομως ειναι ποια παρελθον, η σιγα σιγα οδευει προς τα εκει...

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.