Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Φέρτε πίσω την Βούλα Παπαχρήστου…

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ξεπέρασε κάθε όριο...
  Είναι δικαίωμα της κυρίας Βούλας Παπαχρήστου να έχει ρατσιστικές απόψεις – ακόμα και να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί, όμως, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι να ενώνουν τις εθνότητες και να τις κρατούν μακριά από τον πόλεμο και τη μισαλλοδοξία.
  Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει να φέρει πίσω στην Ελλάδα την Βούλα Παπαχρήστου.
  Η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βλάπτει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
  Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την πατρίδα μας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα μας είναι να στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες -το μοναδικό ελληνικό brand που διατηρεί αναλλοίωτη τη δύναμή του και σήμερα- αθλητές με ρατσιστικές αντιλήψεις.
  Πριν το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις, η Ελλάδα γίνει διεθνής περίγελος και οι αθλητές μας αποδοκιμαστούν άσχημα στα στάδια και τους αγωνιστικούς χώρους των Ολυμπιακών του Λονδίνου, οι ελληνικές αρχές πρέπει να διασώσουν την τιμή της χώρας και το όνομα των Ολυμπιακών Αγώνων.
  Η κυρία Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το καλό της πατρίδας μας.
(Στους δεξιούς την βγαίνεις από δεξιά)…
 
πιτσιρικος
 

5 σχόλια:

  1. αλήθεια(από χρώμα πάντως),δεν δείχνει κορίτσι από μεγάλο...τζάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΕΛΙΟ
    ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ , ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ Ε.
    ΙΔΙΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛ.ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατη ψεματα λεει ετσι δεν ειναι?? εσει ο μεγαλοκαρδοσ παρε ενα αφρικανο σπιτη σου αν τουσ αγαπας τοσο πολυ αντε γιατι πολυ τραβιξε αυτην η κοροιδια με τους αλοδαπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ ότι το σχόλιο της Παπαχρήστου ήταν καθαρά σκωπτικό, από αυτά που κυκλοφορούν καθημερινά και πως είναι γραφικοί-υποκριτές όλοι εκείνοι που πιστεύουν οτι έτσι θίγεται το ολυμπιακό ιδεώδες.

    Οι Γερμανοί αξιωματούχοι δεν έχασαν την ευκαιρία να μας επικρίνουν για το ρατσιστικό σχόλιο της αθλήτριας, λησμονώντας τις ρατσιστικές πρακτικές της ναζιστικής Γερμανίας κατά των Εβραίων…..

    Ευελπιστώ η αθλήτρια να εκτιμήσει τη στήριξη που της παρέχει το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας και να μην το εκμεταλλευτεί βγαίνοντας αύριο , μεθαύριο σε κανένα Playboy, Nitro και δεν συμμαζεύεται….

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.