Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η Φλώρινα «στην πυρά»…


  Το έθιμο του ανάματος των φωτιών αναβιώνει σήμερα το βράδυ σε πολλές Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας.
  Στην Φλώρινα, πάνω από 60 φωτιές θα ανάψουν στις γειτονιές της πόλης (με την ελπίδα να λειώσει ο πάγος και το χιόνι που τις τελευταίες ημέρες κάλυψε τη πόλη)…
  Στον Δήμο Αμυνταίου, φωτιές θα ανάψουν στον: Αετό, Άγιο Παντελεήμονα, Αμύνταιο, Ασπρόγεια,  Βαρικό, Ξινό Νερό και Πεδινό.

2 σχόλια:

  1. Στον Άγιο Παντελεήμονα,άναψαν φωτιές όπως κάθε χρόνο,αλλά χωρίς καμμιά ενίσχυση από τον δήμο.Επισκέφθηκε τις φωτιές ο κ.δήμαρχος με μια ομάδα του και τα άκουσε από τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου,άκουσε όχι τα κάλαντα,αλλά τα παράπονα.Βλέπετε ότι ο δήμος όχι μόνο δεν ενίσχυσε τον σύλλογο,αλλά ούτε ανέφερε για τις φωτιές του Αγίου πουθενά.Το πάρεσε στο ντούκου.Λυπούμαστε πολύ κ.δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τωρινός πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα ας ζητήσει βοήθεια από τα φιλαράκια του του Ουράνιου Τόξου ή ακόμη και απευθείας από τον Γκρούεφσκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.