Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κερατέα μπορεί να μην γίναμε, γίναμε όμως Σιβηρία!


  Φαίνετε ότι το αλάτι που προμηθεύτηκε(!) ο Δήμος Αμυνταίου, ήταν ...ανάλατο, με αποτέλεσμα τόσο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου, όσο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται ακόμα και αυτή την ώρα με πολλά προβλήματα.  
  Δυσχερέστατη βέβαια είναι και η κυκλοφορία μέσα στους οικισμούς. Τουλάχιστον, στη πόλη του Αμυνταίου, του Αγίου Παντελεήμονα και Ξινού Νερού, διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι που δεν έχουν καθαριστεί από μηχανήματα και η προσπελασιμότητα τους είναι άκρως επικίνδυνη για πεζούς και οχήματα.

  Εντύπωση αλλά και αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι τόσο ο κρατικός, όσο και ο Καλλικρατικός μηχανισμός, πιάστηκε αδιάβαστος, παρ’ όλες τις  μετεωρολογικές προβλέψεις των προηγούμενων ημερών.
  Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να τονίσουμε ότι οι εργάτες του Δήμου με τη συμβολή μηχανήματος του στρατού και της ΔΕΗ, καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές οδούς του Δήμου και οι άντρες του Α.Τ. Αμυνταίου για να διευκολύνουν και να ενημερώσουν τους περαστικούς για την κυκλοφορία.
* Μας ήταν αδύνατο να επισκεφτούμε και άλλες Τοπικές Κοινότητες λόγω ακαταλληλότητας του αυτοκινήτου μας. Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε και για τις άλλες Τ.Κ., παρακαλούμε να μας ενημερώσετε…
  Από τελευταία μας πληροφόρηση, οι δρόμοι όλων των οικισμών του Δήμου Αμυνταίου είναι ανοιχτοί.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητό"ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ",μέχρι και χτες το βράδυ,23-12-2011,ρο Βερικό,το Λέχοβο,τα Ασπρόγεια και το Σκλήθρο δεν είχαν ανοίξει και ο κόσμος δεν μπορούσε να προμηθευτεί ούτε το ψωμί του.Η κατάσταση από πλευράς του δήμου μας,ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Ξινό Νερό έγινε επιλεκτικός καθαρισμός. Μόνο οι ημέτεροι-όχι του συνδιασμού, αλλά του Κοινοτάρχη-και μάλιστα ο χειριστής του ήταν χωρίς δίπλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.03 πως φαίνεται τι κουμάδες είστε, και κορόνα και γράμματα δικά σας!!! Δεν πέζεστε, να κάτσετε σπίτι μέσα ρε!!! Κλεισμένοι μπας και γλυτώσει έστω για λίγο ο τόπος από την γκρίνια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού πέσαμε στα χέρια των ...λουκουμάδων καλά να πάθουμε! Στο σπίτι είμαστε γι' αυτό σας σχολιάζουμε. Μας επιβάλλατε να είμαστε σπίτι με την ανικανότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.