Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

5 χρονών έγινε το www.e-amyntaio.gr...

  Το e-amyntaio.gr έφτασε αισίως τα πέντε χρόνια ζωής και παρουσίας στον ηλεκτρονικό κόσμο του διαδικτύου. Αυτή η ιδιωτική προσπάθεια που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006  ως επαγγελματικός οδηγός της πόλης  με κύριο σκοπό και στόχο την  προβολή της περιοχής βρήκε μεγάλη ανταπόκριση  από τους χρήστες στο διαδίκτυο.

  Η εξέλιξη της ιστοσελίδας ήταν ραγδαία με επισκέπτες από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να δίνουν  καθημερινό παρόν μέσα από τις σελίδες της  για την καθημερινή τους ενημέρωση γύρω από διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος, τοπικές ειδήσεις και γεγονότα.
  Η δυνατότητα που δίνεται στους επαγγελματίες να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω του www.e-amyntaio.gr είναι μοναδική ευκαιρία για διαδικτυακή διαφήμιση με εξασφαλισμένη επιτυχία.  Οι περισσότερες από  ένα εκατομμύριο (1.000.000) επισκέψεις και οι πάνω από  δέκα εκατομμύρια (10.000.000) εμφανίσεις σελίδων του ιστοτόπου σε αυτά τα πέντε χρόνια ζωής, μας έχουν κατατάξει σε μια από τις πρώτες ιστοσελίδες της Δυτικής Μακεδονίας και από τις πλέον εξελίξιμες. Το γεγονός αυτό μας δίνει κουράγιο και επιπλέον κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερη ενέργεια έτσι ώστε το Αμύνταιο και γενικότερα η περιοχή μας να γίνει αναγνωρίσιμη και επισκέψιμη από όλο και περισσότερο κόσμο.
 Οι δημιουργοί του www.e-amyntaio.gr Τάσος και Σταύρος εύχονται ολόψυχα σε όλους τους φίλους του ιστοτόπου υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία όπως επίσης και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων τους στο νέο έτος που έρχεται.
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.