Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση μνήμης από τον Δήμο Αμυνταίου, προς τιμή του αείμνηστου Ιωάννη Αντωνόπουλου…

  Εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του αείμνηστου πρώην Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητή Ιωάννη Αντωνόπουλου, πραγματοποίησαν ο Δήμος Αμυνταίου και ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γάκης, μίλησε για την προσωπικότητα και το έργο του Ιωάννη Αντωνόπουλου και παρέλαβε από τον Αντιδήμαρχο,  Κωνσταντίνο Μωυσιάδη, την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της συζύγου του αείμνηστου καθηγητή, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ασθενείας.
  Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαπάνος, που αναφέρθηκε στη συσχέτιση της εξορυκτικής δραστηριότητας με τα γεωδυναμικά φαινόμενα στον τόπο μας. Στον Φλωρινιώτη καθηγητή δόθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιωάννη Λιάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.