Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Τσίπουρου του Δήμου Αμυνταίου…


  Ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Τσίπουρου που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Αμυνταίου σε συνέχεια του επιτυχημένου θεσμού που είχε ξεκινήσει η πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας.

  Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στο Βαρικό, στο καζάνι του Παντελή Νικολαΐδη, ενώ την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στο Ξινό Νερό, στο καζάνι του Κυριάκου Πόπτση.
  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης, δήλωσε για τις Γιορτές Τσίπουρου: «Διάθεση, κέφι, άφθονο κρασί και τσίπουρο, ώστε δημότες και επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές.
Ο κόσμος διασκεδάζει, μέσα σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα μας και ξεφεύγει από την καθημερινότητα και το άγχος.
Τελειώνοντας οι Γιορτές Τσίπουρου μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, καλές γιορτές και να έχουν την ελπίδα μέσα τους δυνατή και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.
Η Ελλάδα έχει περάσει και δυσκολότερες στιγμές από αυτή την οικονομική συγκυρία που δυσκολεύει την καθημερινότητά μας και δημιουργεί προβλήματα για το μέλλον της νεολαίας. Με τη θέληση, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα ποιου χαρακτηρίζει του Έλληνες, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλους

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε λίγο κράτει δεν πειράζει. Σου ζητήσαμε πριν λίγο καιρό οι Αγρότες του Βαρυκού να στείλεις μηχάνημα για εργασίες και η απάντηση ήταν δεν έχουμε χρήματα για πετρέλαιο !!!.
    Από πού αυτά που ξοδεύεις σήμερα;
    Μήπως είναι αυτά του πετρελαίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα δεν υπάρχουν χρήματα και ότι του χρόνου θα έχουμε καλύτερες εκδηλώσεις.Ρε τι είναι αυτά που μας λέει,μας δουλεύει ψηλί γαζί?Μόνο για τα καζάνια ξάδεψε 5.000,00 Ε και δεν μπορούσε να βάλει 150,00 Ε πετρέλαι ο για το μηχάνημα να ανοίξη τους αγροτικούς δρόμους?Τι μας πέρασε ξεφτήλες?Έκατσε 10 λεπτά στο Βαρικό και έφυγε για τον χορό στον Φιλώτα όπου και τα άκουσε χοντρά.Σε όλα τα καζάνια και ιδιαίτερα στον Άγιο Παντ/να και στο Ξινό νερό ξημέρωσαν,ενώ στα άλλα χωριά από 10 λεπτά.Τί είχαν τα άλλα χωριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητό "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ" μάθε γιατί τα άκουσε ο κ.δήμαρχος στον χορό της ομάδας του Φιλώτα και πήγε η σύζυγός του και ζήταγε τα ρέστα από τον Πρόεδρο της ομάδας?Είναι καλό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 10:31 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ , ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ , ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ , ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.