Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βασίλης Τσέπας: «Στις Πρέσπες έχουν μειωθεί τα στρατιωτικά φυλάκια …εύχομαι κανείς να μην ξεχνά ποια είναι η γεωγραφική θέση του Δήμου μας».


Μήνυμα του Δημάρχου Πρεσπών Βασίλειου Τσέπα για την ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων (21η Νοεμβρίου). 
  «Την 21η Νοεμβρίου τιμούμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στα στελέχη και τα στρατευμένα νιάτα  της πατρίδας μας, που με θάρρος και αυταπάρνηση επιτελούν το χρέος  τους απέναντι στην Ιστορία μας και  μας εξασφαλίζουν την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία.

Σήμερα που ο κοινωνικός ρόλος του στρατεύματος είναι ιδιαίτερα διευρυμένος, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε στο πλευρό όλων  αυτών που υπηρετούν την πατρίδα. Και δε θα πρέπει να επιτρέψουμε στην οικονομική κρίση, να διαβρώσει αυτές τις δομές, που τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων, ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στα σύνορα της χώρας.
Στις Πρέσπες, έχουν μειωθεί τα φυλάκια που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Δε γνωρίζω ποιος είναι ο σχεδιασμός για τη λειτουργία των μονάδων στην περιοχή, εύχομαι όμως κανείς να μην ξεχνά ποια είναι η γεωγραφική θέση του Δήμου μας.
Εύχομαι ολόψυχα, στους αξιωματικούς άνδρες και γυναίκες, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό των  Ενόπλων Δυνάμεων, υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην επίτευξη της αποστολής τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.