Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Μια νέα αρχή» ημερίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα…
  Η 1η ημερίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 22 Νοέμβρη στο μεγάλο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας στις 12 το μεσημέρι.
  Το πρόγραμμα της ημερίδας:
12:00-12:30: Προσέλευση – Εγγραφή συμμετεχόντων.
12:30-12:40: Χαιρετισμοί.
12:40-12:50: Ευαγγελία Τρέσσου, καθηγήτρια ΑΠΘ, μέλος ΔΕ ΠΔΜ, επιστημονικά υπεύθυνη του έργου.
12:50-13:00: Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: «Μία νέα Αρχή» Ελένη Γ. Γαβρά, επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ, συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης
13:00-13:10: Τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας, Χρήστος Νίκας, αναπληρωτής καθηγητής ΠΔΜ, υπεύθυνος αγοράς εργασίας γραφείου διασύνδεσης .
13:10-13:20: Τάσεις και προοπτικές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, Γιάννης Μπέτσας, λέκτορας ΠΔΜ, υπεύθυνος τομέα σπουδών γραφείου διασύνδεσης.
13:20-13:50: Διάλειμμα – Καφές
13:50-14:10: Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: Σκοπός, λειτουργία, παρεχόμενες υπηρεσίες, Κατερίνα Θεοδοσιάδου, Μαρία Μπιλιώνη, Σταύρος Τσικοτάνης σύμβουλοι γραφείου διασύνδεσης.
14:10-14:20: Η νέα Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.), ο Ρόλος και η Λειτουργία της, «Γνώση πριν την Δράση», Ν. Παπαγεωργίου - Φώτιος Τσαμπούρης.
14:20 15:00: Συζήτηση, κλείσιμο ημερίδας

1 σχόλιο:

  1. Πριν από ένα περίπου χρόνο,η προηγούμενη δημοτική του δήμου Αμυνταίου,οργάνωσε μια πάρα πολύ όμορφη και ενημερωτική εκδήλωση,ένα Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο.Όλο το εικονογραφικό υλικό υπάρχει στο παλαιό πρώτο δημ.σχολείο Αμυνταίου,το οποίο σήμερα η νέα δημοτική αρχή θέλει να το κάνει "ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ".Λοιπόν η νέα δημ.αρχή αδειάζει τις δύο μουσιακές αίθουσες και τώρα εκείνες τις εικόνες που για να γίνουν και να βγούν στην κοινή θέα τις πετάει όπου νάνε.Αυτό όλο το υλικό και την εργασία,τα έκανε ένας αξιόλογος καθηγητής του Πανεπιστημίου που τώρα ούτε τον ενημερώσαν να έρθει να τα πάρει,διότι ο ίδιος αυτό το σπάνιο και υπέροχο υλικό το άφησε στον δήμο μας.Γιατί άραγε θέλουν τώρα να κάνουν ημερίδα αφού αύριο θα σβήσουν ότι χρήσιμο βγεί από αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.