Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Απαντήσεις που λάβαμε από τον Δήμο Αμυνταίου, στα ερωτήματα:


1) Έχει γίνει δημοπρασία για τον δικαιούχο εκμετάλλευσης της ξυλείας του κοινοτικού δάσους του Ξινού Νερού  για το έτος 2011;
2) Για ποιόν λόγο και με ποια λογική, όταν βιώνουμε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση που κύρια πλήττει τη μικρομεσαία τάξη, η τιμή ανά τόνο των ξύλων, από 35€ την περσινή χρονιά, εκτινάχθηκε στα 48€;»
  ΑΠ.: «Σχετικά με το δημοσίευμα με τίτλο «40% αύξηση στην τιμή της ξυλείας του κοινοτικού δάσους Ξινού Νερού» σας γνωρίζω τα παρακάτω:
  Με την απόφαση 217 του Δ/Σ του Δήμου Αμυνταίου ορίστηκαν υπεύθυνοι για τις διαδικασίες ξύλευσης για όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο αντίστοιχος Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας που ανήκει και εν προκειμένω ο κ. Τζήγας Θωμάς με τον κ. Χάσο Νικόλαο.
  Στις 18-6-2011 κλήθηκαν τα ενδιαφερόμενα συνεργεία υλοτομίας μεταξύ των οποίων η συμφερότερη τιμή προήλθε από τον συνεταιρισμό «Η ΠΕΤΡΑ», 36€/τόνο και μετά από διαπραγμάτευση του κ. Χάσου η τιμή προσδιορίστηκε στα 32€/τόνο.
  Σας επισημάνω ότι η τιμή των 48€ αντιστοιχεί στον 1.5 τόνο και όχι στον 1 τόνο.
  Σας πληροφορώ ότι η τιμή αυτή είναι αν όχι η χαμηλότερη, από τις καλύτερες που επικρατούν στην περιοχή μας».
Κώστας Μωϋσιάδης

Αντιδήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.