Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο οικονομικός απολογισμός του 2010, από τον «Οργανισμό Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών»

  Η Διοικούσα Επιτροπή του πολιτιστικού σωματείου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» που εδρεύει στην Φλώρινα, καλεί όλα τα μέλη του σωματείου της σε Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις  24/8/2011 ημέρα Τετάρτη στις 19:00 στο Ξενοδοχείο «Φαίδων» στη Φλώρινα, με θέμα: «Οικονομικός απολογισμός του έτους 2010».

Για την Διοικούσα Επιτροπή
Η Πρόεδρος
Χρύσα Μάντση

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (Ε3) των εκδηλώσεων της τελευταίας τριετίας... 




1 σχόλιο:

  1. Η καλύτερη λύση για την διατήρηση του θεσμού είναι, το λέω και το βροντοφωνάζω, να δοθεί από τον Δήμο Πρεσπών σε μάνατζερ, ώστε να αποφεύγονται οι περισσές σπατάλες που όσα χρόνια γίνονται (στην ουσία για προσωπική προβολή Λιάνη και λοιπών).
    Ας πάρουν παράδειγμα πως λειτουργούν τα γειτονικά φεστιβάλ της Βλάστης και του Νεστορίου, που έχει το καθένα τον δικό του χαρακτήρα και επί 1 εβδομάδα! συγκεντρώνουν την μισή νεολαία της Ελλάδας. όσο για το πρόγραμμα που παρουσιάζουν; Οι καλύτεροι καλλιτέχνες της Ελλάδας και των Βαλκανίων!!
    Ας σταματήσουν επιτέλους τα «πανηγύρια ποίησης» κ.λπ. και το κάλεσμα γραβατωμένων τζαμπαζήδων.
    Η Πρέσπα έχει ανάγκη τέτοιων εκδηλώσεων και αν ο Τσέπας το δει αλλιώς, θα κάνει μόνος ο Δήμος ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκδηλώσεις! Δεν έχει ανάγκη ούτε από κρατικές επιχορηγήσεις ούτε από ..σωτήρες βουλευτές και προβληματικούς οργανισμούς…
    Ο δε Λιάνης ας γυρίσει στη δημοσιογραφία και ο Στάθης στα έδρανα. Δεν κάνουν για μάνατζερ. Είναι ..ακριβοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.