Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Χάντμπολ: Αποκλείστηκε ο Αμύντας Αμυνταίου από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος…

 
  Ο Αμύντας Αμυνταίου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 24-27 στο γήπεδο του από τον Αερωπό Έδεσσας, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και έμεινε εκτός συνέχειας Κυπέλλου Ελλάδος.
  Οι δύο ομάδες παρουσίασαν διακυμάνσεις στην απόδοση τους, με συνέπεια η διαφορά στο σκορ να είναι ισχνή καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κυρίως υπέρ των Εδεσσαίων, αφού τη μοναδική φορά που προηγήθηκε ο Αμύντας ήταν στο 23λεπτό με σκορ 10-9.
   Στο 45λεπτό της συνάντησης με το σκόρ στο 18-20, ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Πασιαλής προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών, προκειμένου να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει του Σαββατιάτικου (26/10) αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αρχέλαο Κατερίνης, μετατρέποντας το τελευταίο 15λεπτο σε τυπική διαδικασία.
   Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο σοβαρός όπως όλα δείχνουν τραυματισμός του παίκτη του Αμύντα Δήμου Παπαδόπουλου που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο.
   Ο Αερωπός Έδεσσας με τη νίκη αυτή προκρίθηκε στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος την ομάδα των Βριλησσίων.
   Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 5τέρματα, ενώ πρώτος σκόρε του αγώνα αναδείχθηκε ο Βλαντιμίρ Τραϊκόφσκι με τα 8τέρματα που σημείωσε για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.
 Διαιτητές: Τσιάνας- Αγγελίδης
 5λεπτα: 0-2, 2-4, 4-6, 8-8, 10-12, 11-15 (ημίχρονο), 13-17, 15-20,18-20, 19-22, 21-25, 24-27.
 Αμύντας Αμυνταίου (Δ. Πασιαλής – Χρ. Φυραρίδης): Ασιανός (τφ), Μπόνας (τφ), Παπαχρήστου Γιωρ. 4, Κράλλης 4, Ατσίμοβιτς 4, Γιαννιτσόπουλος 1, Γιαννόπουλος 5, Κόλλιας Δημ. 2,  Κόλλιας Ζαφ., Κωνσταντινίδης 1, Μυλόπουλος 2, Ρόμπης, Πετρίδης Δημ. 1, Τζοβάρας, Θεοχαρίδης (τφ).
 Δίλεπτες Αποβολές: 5  Πέναλτι: 1/2, Κόκκινη Κάρτα: Δημήτρης Ρόμπης (3 δίλεπτες αποβολές)
 Αερωπός Έδεσσας (Α. Τσολάκης) : Αθανασίου, Μπούδαλης, Γιαννούσης, Κ. Τζουβάρας 3, Ρόμπης 1, Βλάχος, Θ. Τζουβάρας 4, Τραϊκόφσκι 8, Τζούλης, Παπαφιλλίπου 2, Σαράφης 2, Λιόφης 1, Παπαδόπουλος, Διδασκάλου 6.
 Δίλεπτες Αποβολές: 8   Πέναλτι: 0/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.