Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Νέες τουριστικές διαδρομές όλο το χρόνο στη Φλώρινα…

 
  Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας της ΝΔ Σταύρος Παπασωτηρίου για την απόφαση που υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας και αφορά την έγκριση υπαγωγής Ωφελούμενων Φορέων στο Έργο «Δημιουργία Εθνικού Δικτύου Μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» στη Δυτική Μακεδονία.
  Το έργο αυτό συνολικού προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Μακεδονία, θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και από τα 6 υποέργα του τα 4 θα υλοποιηθούν στη ΠΕ Φλώρινας.
   Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται έργα συντήρησης, σήμανσης και ανάδειξης περιηγητικών και ποδηλατικών διαδρομών στις ΔΕ Νυμφαίου και Αετού του Δήμου Αμυνταίου, σχεδιασμός και επέκταση στο δίκτυο Μονοπάτια Ειρήνης, πεζοπορική διαδρομή από τον Γράμμο στην Πρέσπα και τουριστική ανάπτυξη των μονοπατιών της ΠΕ Φλώρινας. 
   Για την απόφαση αυτή ο Σταύρος Παπασωτηρίου δήλωσε: «Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη που θα ενισχύσει την οικονομία και τον τουρισμό στον τόπο μας όλες τις εποχές του χρόνου, αναδεικνύοντας τη μοναδική φυσική ομορφιά της Φλώρινας. Οι περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές καθίστανται πλέον απόλυτα προσβάσιμες και ασφαλείς αποτελώντας πόλο έλξης για τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.