Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Σύσκεψη Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμυνταίου…

 
Σύσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου, με τη συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται στο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Αμυνταίου.
  Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ο απολογισμός της θερινής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Αμυνταίου αντιμετώπισε αποτελεσματικά και εν τη γενέσει τους αρκετές πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις και σε κτηνοτροφικές μονάδες.
   Οι εκπρόσωποι των φορέων ενημερώθηκαν για τις ευθύνες κάθε υπηρεσίας και ενημέρωσαν για την ετοιμότητα σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα, καθώς και για τις ενέργειές τους στον τομέα της πρόληψης και προστασίας από ακραία καιρικά φαινόμενα που είναι πιθανόν να πλήξουν τους επόμενους μήνες την περιοχή.

 
  Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Απόστολος Θεοδώρου, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αμυνταίου, Θωμάς Τζήγας και Παναγιώτης Κιοσές, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Αντιπύραρχος Δημήτρης Τσουμάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, Αντιπύραρχος Βασίλης Ζιώγου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, Υπαστυνόμος Α’ Θωμάς Πέικος, η υπεύθυνη πολιτικής προστασίας ΠΕ Φλώρινας Έφη Κολίτση, η εκπρόσωπος του Στρατοπέδου Αμυνταίου, Ανθυπασπιστής Ελένη Τουμάνη, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.