Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας…

 
Η 1η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνία μας. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε όλοι τον πρέποντα σεβασμό και την αγάπη μας στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά αποτελούν αστείρευτη πηγή αξιών, γνώσεων και εμπειριών.
  Τιμούμε τις μητέρες, τους πατέρες, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, αυτές και αυτούς που μας μεγάλωσαν και μας έδειξαν τον δρόμο της ζωής.
   Για τον Δήμο Φλώρινας η φροντίδα και η κοινωνική μέριμνα των ανθρώπων της τρίτης ηλικία αποτελεί υψηλή προτεραιότητα και για αυτό διαρκώς ενισχύουμε προγράμματα κοινωνικής πολιτικής, όπως το «Βοήθεια στο σπίτι» και διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία δομών, όπως το ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ. Είμαστε πάντοτε κοντά τους, προκειμένου να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης.
   Τα παραπάνω είναι τα λιγότερα που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας. Όμως, το πιο σημαντικό είναι κάθε μέρα του χρόνου να τους δείχνουμε εμπράκτως τη στήριξή μας και να τους δίνουμε τις ευκαιρίες να συνεχίζουν να αποτελούν ενεργό και δραστήριο κομμάτι της κοινωνίας μας.
   Σήμερα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
 Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
 Δήμαρχος Φλώρινας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.