Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

43η Ανάβαση Πορταριάς: 5η θέση για τον Τάσο Χατζηχρήστο στην FSA…

 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλη μια ξεχωριστή ανάβαση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αναβάσεων, και φυσικά μιλάμε για την πολυαγαπημένη όλων ανάβαση Πορταριάς.
  Απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος Μάριος Ηλιόπουλος με το τερατώδες Ford RS ο οποίος σημείωσε τον απολυτό χρόνο ημέρας που αποτελεί ρεκορ για την ανάβαση Πορταριάς.
   Στην 2η θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Παρθένης με MITSUBISHI LANCER
   Εξαιρετική ήταν επίσης η εμφάνιση του Νίκου Στραβοκώστα με το πανέμορφο ALFA ROMEO 156 ο οποίος κυριάρχησε στην κατηγορία FSA με 2ο τον επανεμφανιζόμενο Γιώργο Κατσαρό FORD ESCORT 3ος τερμάτισε ο Δημήτρης Ντιντόκας BMW Μ3 E36 4ος τερμάτισε ο Γιώργος Μολές με MAZDA RX8 και ακολούθησε ο Τάσος Χατζηχρήστος με BMW Μ3 E36 ο οποίος αποκομίσω πολύτιμους βαθμούς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

 
  Πολύ καλή η επίδοση του Χαραλάμπου Χρυσανθόπουλου καθώς επίσης και του Νέστορα Νέτσιου με το πολύ πανέμορφο BMW Ε30, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .
   Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Χολέβα με PEUGEOT 306 S16.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο και την συζυγό του Χριστίνα τον Δημήτρη Χολέβα και Κώστα Ζαρμπάλη για την παρούσα του.
   Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον διοργανωτή σύλλογο καθώς και τον Δήμο Βόλου την Τροχαία Βόλου, Πυροσβεστικοί Βόλου καθώς και το ΕΚΑΒ για την παρούσα τους και την συνεισφορά τους στον αγώνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.