Σάββατο 20 Μαΐου 2023

«Μάθε που ψηφίζεις» από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών…

  Μέσα από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις», με λίγα μόνο «κλικ», οι πολίτες πληροφορούνται για το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ασκήσουν τα δικαιώματά τους.
Πού ψηφίζω στις εκλογές 2023
  Οι ψηφοφόροι μπορούν να ενημερωθούν για το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών.
  Μπαίνετε στην πλατφόρμα «Μάθε που ψηφίζεις» και ενημερώνεστε για το δήμο και το εκλογικό τμήμα που ανήκετε.
Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία:
- Επώνυμο,
- Όνομα,
- Όνομα Πατέρα,
- Έτος Γέννησης,
- Όνομα Μητέρας (προαιρετικό).
* Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας, τότε τον συμπληρώνετε και μόνο με το επώνυμο μπορείτε να δείτε το εκλογικό κέντρο.
  Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών… «σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος/η».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.