Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης…

  Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου επισκέφτηκαν στο γραφείο του οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Κάτω Τούμπας), το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής τους, που πραγματοποίησαν στην Π.Ε. Φλώρινας.
  Τους μαθητές συνόδευαν δάσκαλοι του σχολείου, με επικεφαλής τον Διευθυντή Γιώργο Λαμπίρη, καθώς και γονείς. Η επιλογή του τόπου μας έγινε με πρωτοβουλία των  δασκάλων της ΣΤ’ τάξης, Αλεξάνδρας Σταμούλη και του εκ Παπαγιάννη Φλωρίνης καταγόμενου Αθανάσιου Σιάκου.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας  ενημέρωσε του μαθητές για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, συνομίλησε μαζί τους και προσέφερε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. 
  Στη Φλώρινα οι μαθητές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του «Αρκτούρου» στο Νυμφαίο, τις Πρέσπες (Αγ. Αχίλλειο, Ψαράδες και Αγ. Γερμανό) και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη Φλώρινα και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε που επέλεξαν τη Φλώρινα για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής τους εκδρομής και δήλωσε ότι ευελπιστεί να αποτελέσει η περιοχή μας προορισμός σχολικών εκπαιδευτικών εκδρομών, καθώς εκτός από τη φύση, διαθέτει πολλούς τόπους όπου διαδραματίστηκαν καθοριστικά ιστορικά γεγονότα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.