Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας…

  Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε χθες (30/03/2023) στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας.
  Στη σύσκεψη που ακολούθησε, πέρα από τον κ. Γενικό, παρέστησαν ο βοηθός ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής της
Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο Τμηματάρχης Ασφάλειας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Γεώργιος ΝΤΑΝΗΣ.
  Από πλευράς Αλβανικής Αστυνομίας παρέστησαν o Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Κορυτσάς Gjovalin LOKA, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Συνόρων και Μετανάστευσης Περιφέρειας Κορυτσάς Fatmir ΗΟΧΗΑ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Κορυτσάς, Ardrit ELMAZI και ο Διοικητής Αστυνομίας Περιφέρειας Κολόνιας, Ardian FEJZOLLARI.
  Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν αστυνομικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος, ιδίως στους τομείς της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης, ενώ επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών, η οποία αποτελεί τη βάση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων, που πιθανόν να προκύπτουν κατά την εκτέλεση των αστυνομικών καθηκόντων.
  Οι συναντήσεις στελεχών των Αστυνομιών των δύο χωρών, θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, καθώς κρίνονται απαραίτητες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών αμφοτέρων των χωρών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.