Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Συγχαρητήριο του Δημάρχου Αμυνταίου για τις διακρίσεις των μαθητών του Δήμου Αμυνταίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής…

  Στον απόηχο μιας ακόμα πρόκρισης  για τις ομάδες ρομποτικής του Δήμου Αμυνταίου, του ΕΠΑΛ Αμυνταίου και του ΚΔΑΠ abebablWm, οι οποίες διέπρεψαν με τις καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές τους θέλω να  συγχαρώ θερμά τους νεαρούς μαθητές  για τις σημαντικές διακρίσεις τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό STEM και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που διεξήχθη  την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Αθήνα.
  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι μαθητές της ομάδας ρομποτικής ΕΛΠΙΔΕΣ – Robohopes για την αξιόλογη συμμετοχή τους.
  Τέλος, θέλω να συγχαρώ  τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς-προπονητές  που πρόσφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους, στους γονείς για την αμέριστη στήριξή τους αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.
  Για άλλη μια φορά μας κάνατε υπερήφανους και σας ευχαριστούμε! Είμαι σίγουρος πως, σύντομα θα σας καμαρώσουμε και σε άλλους διαγωνισμούς!
Άνθιμος Μπιτάκης
Δήμαρχος Αμυνταίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.