Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Έλαμψαν οι Ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου στο Τουρνουά της Θεσσαλονίκης… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Έλαμψαν οι Ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου στο τουρνουά χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στο ΔΑΚ Συκεών – Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή επίσης του ΠΑΟΚ, του Πανελληνίου και του οικοδεσπότη Φοίβου Συκεών.
  Τα αγόρια και τα κορίτσια του Αμύντα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Παναγιώτη Δημητρίου σημείωσαν συνολικά 5 νίκες και 1 ισοπαλία, στις ηλικιακές κατηγορίες προμίνι αγοριών και κοριτσιών, μίνι αγοριών και κοριτσιών και παμπαίδων.


  Οι δυνατές μονομαχίες, τα εντυπωσιακά τέρματα και ο γρήγορος ρυθμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αναμετρήσεων, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και φίλων του αθλήματος.
  Σκοπός του τουρνουά ήταν η δημιουργική απασχόληση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ενδυνάμωση των σχέσεων φιλίας και η απόκτηση βιωματικών εμπειριών.
  Ο πρόεδρος του Αμύντα Γιώργος Θεοχαρίδης που συνόδευσε την αποστολή, συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων για το ήθος και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, καθώς και τους διοργανωτές για την άρτια υλοποίηση της αθλητικής εκδήλωσης.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.