Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…

  Συνεχίζουμε με δύο ταινίες: «Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ» για τους μικρούς μας φίλους και η εξαιρετική ταινία που είναι υποψήφια για 9 όσκαρ «ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ»!
Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ (FIREHEART)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3:18.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3: 18.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σενάριο: Laurent Zeitoun, Jennica Harper & Lisa Hunter
Διάρκεια: 92 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
  Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος, που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο αλλά και την αδιαφορία του για ασφάλεια. Ο Γάτος έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του, αν και στην πορεία έχασε το μέτρημα. Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση. Ξεκινάει ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να επαναφέρει τις χαμένες του ζωές. Αλλά με μόνο μία ζωή να του έχει απομείνει, ο Γάτος θα πρέπει να ταπεινωθεί και να ζητήσει βοήθεια από την πρώην σύντροφο και θανάσιμη εχθρό του, την Κίτι Ελαφροπατούσα! Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια (τόσα ήξεραν) από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο σκύλο, τον Πέρο. Μαζί, το τρίο των ηρώων μας θα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά, από όσους τους καταδιώκουν!
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=esUNd9McLRA
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ (THE BANSHEES OF INISHERIN)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3: 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3: 21.00
ΤΡΙΤΗ 14/3: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Martin McDonagh
Σενάριο: Martin McDonagh
Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Kerry Condon, Pat Shortt, David Pearse, Gary Lydon, Barry Keoghan, Colin Farrell
Διάρκεια: 114 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
  Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Padraic (Colin Farrell) και τον Colm (Brendan Gleeson) διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Padraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhan (Kerry Condon) και του νεαρού Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=oQeojAoZrqY
ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.