Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Φλώρινα: «Ήρθε, έφαγε, έφυγε»…

   Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε τίποτα στην Φλώρινα όπως δεν έχει δώσει και τίποτα 4 χρόνια τώρα. Απολιγνιτοποίηση χωρίς κανένα σχέδιο. Ανεργία και φτοχωποίηση της περιοχής.
  Την ώρα που η Κοζάνη και η Καστοριά εγκαινιάζουν υποδομές η Φλώρινα χάνει κάθε μέρα και κάτι.
  Να είναι σίγουρος πως στις επερχόμενες εκλογές θα εισπράξει την δυσαρέσκεια των Φλωρινιωτών και όχι μόνο, όπως και ο Σύριζα, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ την εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμα που έχει καταθέσει.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

1 σχόλιο:

  1. ..Ε οχι ..κι ''εφαγε'',ρε συντροφοι,(παλιοι),..9 η ωρα, πρωινιατικα!!Μη του χρεωνετε γευμα,αντε εναν καφε,και φυγε που φυγε..Α! ρε καημενοι πολιτευομενοι, τι λουκι τραβατε..(κανα μηνα δηλαδη,πριν τις εκλογες,καθε 4/ετια)..Εκεινα τα σαλιωμενα,ματσ/μουτσ,απο,ξεδοντιαρες γριες,ειναι,..για ''επιδομα ανθυυγεινης'' εργασιας,,και το δικαουστε,αδιαμφισβητητα!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.