Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Συγχαρητήριο του 1ου ΕΠΑ.Λ και του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου…

 
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου, η  Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου και του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου, θέλουν να συγχαρούν τους/τις μαθητές/τριες των τομέων Ηλεκτρολογίας – Υγείας Πρόνοιας  καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς Ηλιάδη Παύλο - Τερλέκη Αλεξία, για την συμμετοχή τους στο τριήμερο Συνέδριο και Έκθεση με τίτλο "Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας" που διοργάνωσε  η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τις 7 έως τις 9-02-2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης. Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν με το  έργο «Η καθημερινότητα μιας Α.ΜΕ.Α Νοσηλεύτριας».


 
Συγχαρητήρια σε όλους τους/τις μαθητές/τριες και τους καθηγητές τους, για την προσπάθεια τους και τις εμπειρίες που αποκτήσανε από την ενασχόλησή τους με την εκπαιδευτική ρομποτική.
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου –
Η Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου
Οι Σύλλογοι των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου –
Εργαστηριακού Κέντρου Αμυνταίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.