Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ερυθρός Σταυρός Φλώρινας: Παράταση του χρόνου συλλογής ανθρωπιστικού υλικού για την Τουρκία και τη Συρία…

   Μετά από αιτήματα συμπολιτών μας και φορέων, ανακοινώνουμε ότι από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρατείνεται η αρχική προθεσμία για τη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού, έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023.
 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και
Συρία, έχει απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.
  Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ., σε συνεννόηση με την Τουρκική και Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, συγκεντρώνει: Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.)
Υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα), Είδη ατομικής υγιεινής
Σημεία Συγκέντρωσης
Στη Φλώρινα:
Πτολεμαίων 10 (η οδός δίπλα στο ψηλό κτήριο του Διοικητηρίου) - Έως Δευτέρα  20/2/23 πλην Κυριακής, 14.00-16.00
Στο Αμύνταιο:
2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου (Γυμναστήριο) - Έως Δευτέρα 20/2/23 πλην Σαββάτου και Κυριακής, 12.00 - 14.00
Τηλ. επικοινωνίας: 6948235601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.