Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Σημαντική βράβευση επιχειρήσεων της Π.Ε. Φλώρινας…

    Σημαντική βράβευση της 3ης γενιάς των επιχειρήσεων της Π.Ε. Φλώρινας κατά την διάρκεια του 3ημερου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  Πλακέτες απονεμήθηκαν στους κ. Γρηγόρη Σιατσκα και στον κ. Ταλιδη Θωμά.
  Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας Σαπαλίδης Σάββας, απένειμε τιμητική πλακέτα σε καινοτόμο επιχείρηση και ανέδειξε τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην
ΠΕ Φλώρινας καταθέτοντας την ανάγκη χρηματοδοτικών εργαλείων προς όλες τις επιχειρήσεις ιδιαίτερα τις μικρές που θέλουν να καινοτομήσουν.
  Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει την Π.Ε. Φλώρινας σε τομείς ανάπτυξης όπως η ευφυής γεωργία, μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, αγροτουρισμός, ιχθυοκαλλιέργειες όπως η περίπτωση της καραβίδας γλυκού νερού, επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας υδρογόνο κ.α.
Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.