Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Συνελήφθησαν τρεις νεαροί σε περιοχές της Φλώρινας και της Κοζάνης για κατοχή κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης…

 
  Συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023 σε περιοχές της Φλώρινας και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 23 και 21 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

  Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου 25/02 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, 32χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
  Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 26/02 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 21 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -11,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης και  -1- μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης  κάνναβης. 
  Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας και το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.