Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ενημέρωση στην Τ.Κ. Αετού, για την αξιοποίηση της γεωθερμίας στην περιοχή από τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη…

   Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του έργου «Χρήση καινοτόμων τεχνικών και αξιοποίηση των φυσικών πόρων (γεωθερμία) για την βιώσιμη ανάπτυξη θερμοκηπίων» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στο πρώην Δημαρχείο Αετού στις 16:30 μμ.
  Στην παρουσίαση θα γίνει διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης της θερμότητας των γεωλογικών σχηματισμών της περιοχής σε αγροτικές εφαρμογές στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου.
  Συγκεκριμένα θα αξιολογηθεί κατά πόσο είναι δυνατή και αποδοτική η καλλιέργεια σε θερμοκήπιο με την αξιοποίηση αντλίας θερμότητας και γεωθερμικού ρευστού στην περιοχή του Αμυνταίου, ενώ θα αξιολογηθεί και η καλλιέργεια σπαραγγιών με τη χρήση της γεωθερμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.