Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Επιτυχημένο το Open Day από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας…

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Φλώρινας, στη νέα του διεύθυνση επί της οδού Τυρνόβου 6, κατά τη διάρκεια του οποίου τα στελέχη της υπηρεσίας υποδέχονταν επισκέπτες και επισκέπτριές που θέλησαν να γνωρίσουν το νέο χώρο, να ενημερωθούν για τη λειτουργία της δομής, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν περιστατικά έμφυλης ή/και ενδοοικογενειακής βίας.
  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κόπηκε και η βασιλόπιτα της δομής από την Αντιδήμαρχο
Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας κα. Σοφία Φουδούλη, παρουσία αιρετών, αλλά και κοινωνικών φορέων με τους οποίους συνεργάζεται το Συμβουλευτικό Κέντρο όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, στο πλαίσιο υποστήριξης των εξυπηρετούμενων γυναικών.
  Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου, ο οποίος έτυχε το φλουρί, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας, η Υπεύθυνη του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Αστυνομικής Δ/σης Φλώρινας κα. Αλεξία Σελεμίδου, η
Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού - Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας κα. Άννα Μπαφίτη, εκπρόσωπος του Γραφείου της Βουλευτή Φλώρινας κας Θεοπίστης Πέρκα, καθώς επίσης εργαζόμενοι και εργαζόμενες από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας, του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", του Κέντρου Κοινότητας Φλώρινας και Αντένας Πρεσπών και της Δ.Υ.Π.Α (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.).
Ενημερωτικά:
Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας*
Τυρνόβου 6, Φλώρινα Τ. 2385024081 F. 2385024083
Email: symv.kentro.flo@gmail.com
Blog: http://womenaidflorina.blogspot.gr/
FB: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas
  Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.
*Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και υπάγονται στον Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» του Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.