Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

«Φροντίδα για όλους» στην Τ.Κ. Κέλλης και τον Δήμο Αμυνταίου από τον Όμιλο Motor Oil και τους Γιατρούς του Κόσμου…

   O Δήμος Αμυνταίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου, υλοποιούν το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους», που αφορά σε επισκέψεις Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Οργάνωσης παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνανθρώπους μας ανά την Ελλάδα.
  Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι ιατρικές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται στον Δήμο Αμυνταίου και ειδικότερα
στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας Κέλλης από τις 9:00 πμ. έως τις 15:00 μμ.
  Τις ίδιες ώρες θα βρίσκονται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Αμυνταίου, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών της περιοχής.
  Ο Όμιλος Motor Oil με έντονο αίσθημα ευθύνης και λειτουργώντας εδώ και 50 χρόνια ως αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ευημερίας των συνανθρώπων μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» ταξιδεύει στη Δυτική Μακεδονία, ώστε να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τοπικές κοινότητες και περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε μονάδες υγείας, σε συνεργασία πάντοτε με τους Γιατρούς του Κόσμου και τις εκάστοτε τοπικές αρχές.

1 σχόλιο:

  1. ..Καλη, η φιλανθρωπος δραση,της''παροχου ενεργειας'',motor oil,(συμφεροντων Βαρδινογιαννη)..Αλλα,αλλα,...Δυο χρονια τωρα,τα υπερκερδη,των ..φιλανθρωπων,"παροχων",εχουν ξεχειλισει,στα χρηματοκιβωτια τους!!!Τα ψιχουλα,απ το ..τραπεζι του "πλουσιου Λαζαρου",ξοδευουν,για τη..καλη μαρτυρια!!Τουλαχιστον,ας μη καταπινουμε αμασητη, τη τροφη,που μας σερβιρουν..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.