Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη…

 
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.  
  Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η δυνατότητα εγγραφής των  ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων της ΠΕ Φλώρινας, στην ειδική πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου να επιδοτηθούν οικονομικά και να συμμετάσχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
  Κατά το προηγούμενο έτος, πολλοί σύλλογοι δυστυχώς δεν κατάφεραν να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα είτε επειδή ήταν εκπρόθεσμοι είτε γιατί δεν πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις.
  Ο κ. Αυγενάκης, διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι γίνονται όλες οι σχετικές εργασίες από τεχνικής απόψεως -και όχι μόνο- προκειμένου από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και μετά να ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα και να δεχθεί τις εγγραφές των συλλόγων που δεν κατάφεραν να εγγραφούν  κατά το προηγούμενο έτος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.