Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου «Αναγνώριση & Οινική αξιολόγηση των υποζωνών της αμπελουργικής περιοχής Αμυνταίου»…

 
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου, με Τίτλο Πράξης «Αναγνώριση και Οινική αξιολόγηση των υποζωνών της αμπελουργικής περιοχής Αμυνταίου (Οικοσύστημα Αμυνταίου)», που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, στις 10.00, στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου.
  Το έργο έχει ως Φορείς υλοποίησης το Κτήμα ΑΛΦΑ Α.Ε., καθώς και τον ΕΛΚΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Τμήμα Γεωπονίας, Εργαστήριο Αμπελουργίας).
  Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και την ΕΥΔ ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στη δράση με τίτλο «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας, Έρευνας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, κλάδων Αγροδιατροφής, Οινοποιίας – Αμπελουργίας, Γουνοποιίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.