Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Οι επιδημίες του χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν…

 
Ο Δήμος Φλώρινας, με το ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
 
Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.
  Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.
  Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.
Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023
Ώρα διεξαγωγής:18:00 - 19:30
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg
  Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias
Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.