Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου για όλα τα μεγάλα θέματα του Ν. Φλώρινας…

   Μετά από μια σειρά επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι χειρίζονται μεγάλα θέματα του νομού Φλώρινας, αλλά και εποπτεύουν έργα υποδομής τα οποία υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο Ν. Φλώρινας όπως οι κ.κ. υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντάς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας, Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης κ.ά. ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
  Ο βουλευτής ενημέρωσε λεπτομερώς τον πρωθυπουργό για τα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στο νομό Φλώρινας (αρδευτικά δίκτυα, φυσικό αέριο στη Φλώρινα, κ.ά.), αλλά και για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το νομό (ανεργία, κάθετος άξονας Φλώρινας - Πτολεμαΐδας, ενίσχυση των εμπορικών καταστημάτων, αγροτικά θέματα, δασικά, κ.ά.).
  Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης της κατάστασης, για άλλη μια φορά ανέλαβε να δώσει λύσεις στα μεγάλα θέματα του νομού, ξεμπλοκάροντας ορισμένα από αυτά και δίνοντας νέα ώθηση σε κάποια άλλα τα οποία εξελίσσονταν με αργούς ρυθμούς.
  Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε το βουλευτή πως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί το νομό Φλώρινας ώστε να διαπιστώσει και «ιδίοις όμμασι» την ομαλή εξέλιξη των έργων και των θεμάτων που συζητήθηκαν.
  «Η Φλώρινα βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησής μας, με έργα και όχι με λόγια», επανέλαβε για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός στον βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη.

1 σχόλιο:

  1. ..Επιτελους,σωθηκαμε,ανασαναμε,τωρα πλεον,φυσαει,αλλος αερας(απ τον Βαρνουντα)!!Πειτε ρε λεβεντες μου..οτι εκλογες ερχονται,κι αυτη,καλως/κακως ειναι η δουλεια μας,κι αλλη δυστυχως,δεν ξερουμε!!!Εμεις να λεμε ψεματα,και σεις να κανετε, πως τα πιστευετε!!!Μονο ετσι θα σας παραδεχονταν, θα σας πιστευε,κι ισως σας ψηφιζε ,καθε λογικος...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.