Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Παραδόθηκε και δεύτερο νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Φλώρινας…

 
Παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Δήμο Φλώρινας το δεύτερο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας με γερανό. Πρόκειται για νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο χωρητικότητας 16m3 με ενσωματωμένο σύστημα ανύψωσης βυθιζόμενων κάδων, παρόμοιο με αυτό που παραδόθηκε στις 30 Αυγούστου 2022.
  Έχει την ικανότητα να εξυπηρετήσει την συλλογή σύμμεικτων απορριμμάτων τόσο από απλούς κάδους επιφανείας, όσο και από τους νέους βυθιζόμενους κάδους με τον ενσωματωμένο γερανό.
Ταυτόχρονα, καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τη χρήση του από το εργατικό δυναμικό του Δήμου.
  Πρόκειται για την δεύτερη προμήθεια απορριμματοφόρου το τελευταίο έτος και αποτελεί παράλληλα το δεύτερο εκ των τεσσάρων απορριμματοφόρων που βρίσκονται σε διαδικασία προμήθειας από τον Δήμο Φλώρινας, μέσα από το πρόγραμμα "Φιλόδημος II".
  «Με την προμήθεια των δύο αυτών απορριμματοφόρων, ο Δήμος Φλώρινας αποκτά επάρκεια σε εξοπλισμό συλλογής σύμμεικτων απορριμμάτων από τους νέους βυθιζόμενους κάδους που έχει ήδη εγκαταστήσει η παρούσα δημοτική αρχή», ανέφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.