Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Η εξέλιξη του έργου «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του έργου Open Mall (Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου) στο Αμύνταιο, από τον δήμαρχο Αμυνταίου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας…
  





2 σχόλια:

  1. ..Πεζοδρομια ομορφα,και νεο φτιαγμενα,σιγουρα θαχουμε στην αγορα του Αμυνταιου, ομως ,το ζητημα και η ουσια ειναι,αν θαχουμε και ποσα,μαγαζια,ανοικτα και βιωσιμα,στο αλλοτινο, εμπορικο κεντρο του μισου νομου μας...Ο παλιος,μικρο/πολυεπαγγελματισμος ,συντηρουσε,χωρις να επιβαρυνει το δημοσιο,μυριες οσες οικογενειες,στις μικρες και μεγαλες πολεις,και παρηγαγε προιοντα,ειχε δεξιοτητες,και εδινε ζωη, και αξια στη χωρα!Η ψευαισθηση,η σημερινοχθεσινη,οτι με τη αμετρη καταναλωση,χωρις παραγωγη,με φθηνα, τριτοκοσμικα, πολυεθνικα προιοντα,επιτυγχανεται αναπτυξη,ειναι μια ''πρεζα'',για παραδεισους τοξικομανη,με αναμενομενη τη καταληξη του,οχι πολυ αργα, δυστυχως..Καλα,τα RAFALκαι τα FANTOM...αλλα,το 1940,η ΠΥΡΚΑΛ του Μποδοσακη, εφτιαχνε τα πυρομαχικα του στρατου μας,κι ο Λαναρας,τα ζεστα,μαλινα ρουχα των φανταρων..Τωρα,οχι μονο,οι..σκελεες,οι καλτσες,οι αρβυλες,οι στολες,αλλα κι η σημαια μας, φτιαχνονται στη Κινα..Και μακαρι, ναχουμε επαρκεια στις αποθηκες απ αυτα,για να μην παρακαλαμε τους σχιστοματηδες,αν (ο μη γενοιτο),βρεθουμε στην αναγκη,καμιας αιφνιδιας επιστρατευσης...Γιατι,σε μια συγκρουση συμμαχων,οι ΝΑΤΟ/Αμερικανοι,δεν θα μας καλυπτουν, οπως κανουν,τωρα,χουβαρνταδικα με την Ουκρανια!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Μια χωρα, εχει χειροπιαστη, κι αληθινη αναπτυξη, μελλον,και προοπτικη,οταν εχει θετικο το ισοζυγιο εξαγωγων, προς εισαγωγες!!Οταν εχει πρωτογενη παραγωγη..Εμεις,πουλαμε,μονο τουρισμο,..κι αερα!!(οικονομολογος δεν ειμαι,αλλα ουτε ο υπουργος αναπτυξης,ο Αδωνης,ειναι,που τα λεει,τοσο ωραια,σεμνα και πειστικα)!!!Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.