Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο προς το Γεν. Νοσοκομείο Φλώρινας…

 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή μας προς όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας, για τον επαγγελματισμό τους,  την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή και κυρίως το ανθρώπινο ήθος που έδειξαν κατά την παραμονή  της νοσηλείας της μητέρας μας Σουλτάνας Ψαλλίδα.
  Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ.Δημάκη Κωνσταντίνο, τον Διευθυντή της Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Μενέλαο Παπαγεωργίου, τον  ιατρό  κ. Ιωακειμίδη Νικόλαο , τους φυσιοθεραπευτές κ. Παπά Στέφανο και Δράγου Ευφροσύνη,   για την ιδιαίτερη και άρτια επιστημονική τους προσέγγιση και βοήθεια τους στα προβλήματα  υγείας της μητέρας μας. 
  Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μάντσο Γεώργιο και μέσω αυτού προς όλο το προσωπικό του Γ.Ν.Φ Φλώρινας για την προσπάθεια που καταβάλλουν νυχθημερόν για την υγεία των πολιτών της περιοχής μας. Είναι αξιέπαινοι και οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια τους και να σταθούμε συμπαραστάτες στο έργο τους.
Με εκτίμηση
Ψαλλίδας Γεώργιος
Ψαλλίδα Παρασκευή
Ψαλλίδα Σταυρούλα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.