Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου…

   Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκε το πρωί  της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ιορδάνη Μπάντη, την Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ελένη  Ιωαννίδου  Τζίτζιου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Ευάγγελο Μακρή.
  Ο Δήμαρχος Αμυνταίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ και να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με τη συνοδεία τσαγιού, καφέ και εδεσμάτων, πέρασαν το ζεστό αυτό πρωινό  ενώ οι χορωδοί του ΚΑΠΗ τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.




 
Ο κ. Άνθιμος Μπιτάκης εξέφρασε τη συγκίνηση και τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στα άτομα της τρίτης ηλικίας σημειώνοντας ότι έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων.
  Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.