Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Συνελήφθη 26χρονος στην Φλώρινα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών…

   Συνελήφθη χθες (07/12/2022) το βράδυ στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 26χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
  Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στον ανωτέρω, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
• -9,1 γραμμάρια κοκαΐνης,
• -18- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
• -26,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
• ζυγαριά ακριβείας.
  Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 26χρονος εισήγαγε στην χώρα μας αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, τις ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από χώρα του εξωτερικού.
  Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.